Iemand vertelde mij ooit dat ik een promotor voor vrijheid ben en daar kan ik me goed in vinden. Het is mijn missie om mensen te bewegen en via deze weg naar een bepaalde vrijheid toe te komen. Vrijheid betekent voor mij; bewegen in het leven hoe je wilt en daarin veilig zijn.

Het manifesteert zich ook in de figuurlijke vorm. Via blogs, verhalen of choreografieën; ook daar wil ik de lezer of het publiek innerlijk bewegen, iets raken.

Ik ben in het bijzonder geïnteresseerd in het bevrijden van het vrouwenlichaam. Dat we zonder oordeel in een veilige omgeving mogen dansen, dat we onze vrouwelijkheid mogen vieren en plezier mogen hebben. Door seksualiteit in te zetten als levenskracht. Dit is tevens een persoonlijke missie waarin ik mezelf (lichaam en geest) bevrijd van angsten of cultureel gedachtengoed rondom dit thema. Ik neem je graag hierin mee.

Maar of je nu vrouw of man bent, kind of gepensioneerd; door vrijheid kun je leven. Bewegen is letterlijk ruimte innemen. Je zet jezelf neer. Je mag je uiten. Je verkent je fysieke grenzen, altijd verbonden met jouw grenzen binnenin. Je gaat in je kracht staan. Jij mag er zijn!