Ik heb een geheime plek, die niet zo geheim is, waar ik heel graag even ga lezen tussen de bomen, of waar ik ga schommelen.

Voelt nog steeds een beetje spannend om dat te doen, alleen, in een park/speeltuin. Geen hond of kind die ik meeneem. Zouden mensen het zien en dit raar vinden?? Vandaar dat ik het wel vaker zou willen, maar lang niet altijd durf.

Herken je deze schaamte op speelsheid en eigenzinnigheid als volwassene?


Gelukkig heb ik mijn Tent! Het is zo belangrijk voor mij om een plek te hebben waar ik me comfortabel en veilig voel om eigenzinnig te zijn. Waar ik alles kan doen wat er in me opkomt. Of dat nou een uur lang staren naar het plafond is, of los te gaan op WHO RUN THE WORLD?! GIIIIRLS.

Daarom geef ik danslessen die gaan over vrijheid. Over in contact staan met je lichaam, omdat je lichaam weet wat je nodig hebt. Rennen, slaan, schoppen. Sensueel bewegen, seksueel bewegen. Speels bewegen, niet bewegen. Stilstaan. Plafond staren. Meezingen met Beyoncé. 

Buiten zijn. Lezen. Schommelen. Luisteren naar wat je lichaam nodig heeft en dit kunnen volgen werkt bevrijdend. Voor mij betekent dat, dat ik, zonder oordeel, helemaal kan zijn wie ik ben.

Ok. Preaching teacher modus UIT. Meer van dit? Mijn lessen dansimprovisatie en paaldanslessen zijn helemaal toegespitst op dit lichamelijke bewustzijn. Op maandag, woensdag en vrijdag dansimpro. Op dinsdag en woensdag paaldansen. Check www.dansstudiodetent.nl voor lesrooster en inschrijven voor een proefles.

LIEFS ♥️

Schaamte op eigenzinnigheid als volwassene
Getagd op:                

Eén gedachte over “Schaamte op eigenzinnigheid als volwassene

  • mei 1, 2019 om 3:18 pm
    Permalink

    Ik vind het echt zo mooi wat je doet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *