Lala Lucy Pop

Een surrealistisch dans- theaterstuk over affectie en onmacht, kunst en verval, en een bedenkelijke adoratie van vervormde schoonheid.

Als een mechanische handeling voert Lala Lucy haar act op, elke avond in een ander café. Ooit prima ballerina, nu een laatste stukje kunst, vervallen tot nachtclub act in een paal. Een druk op de knop en ze zal dansen voor jou. Verwacht met Lala Lucy en de Klok die Tikt een voorstelling waarin tango, spitzen, paaldans en een jukebox moeiteloos met elkaar verweven worden tot één intieme voorstelling die je raakt.

Dansmakers Niels & Simone werkten in eerdere producties voor ISH en DOX al samen aan locatievoorstellingen en stonden daarmee op onder andere Lowlands, Over het IJ en Boulevard. Vanuit hun liefde voor surrealistisch danstheater op locatie werken zij samen aan hun meest geliefde en sprekende creatie: Lala Lucy Pop.

Trailer: Sjoerd Derine
Fotografie: Amat Bolsius, Bram Oosterhuis, Rogier Boogaard

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]