Mijn lessen geef ik in mijn dansstudio in Tilburg: Dansstudio De Tent. Zelfontwikkeling en bewustzijn hebben daarbij de hoofdnoot. Dit zijn mijn lessen die je kunt volgen:

Paaldansen
In je kracht door middel van paaldansen! Naast de fysieke uitdaging is deze bewegingsvorm dé manier om meer zelfvertrouwen te krijgen. Met paaldansen kom je erachter hoe sterk je bent. Zowel fysiek als mentaal. De combinatie van kracht en het gewichtloze van dans  maakte Simone verliefd op deze bewegingsvorm. Dit wil ze uiteraard ook aan jou geven. 

Dansimprovisatie – Free Flow
Free Flow is een manier om weer connectie te maken met jezelf door middel van beweging. Free Flow nodigt je uit om naar binnen te kijken, je grenzen te verleggen en creatief en expressief bezig te zijn met dans. Gun jij jezelf plezier, ontspanning en een uitlaatklep? “Mooi” bewegen is niet belangrijk, intrinsiek bewegen wel!

Kids on the move
Dansen is niet alleen goed voor de lichamelijke en motorische ontwikkeling, bij Kids on the Move krijgen kinderen de ruimte om expressie te geven aan hun fantasie, gedachten en gevoel. Op deze manier draagt deze Free Flow les voor kids bij aan een gezonde emotionele ontwikkeling, waar het kind zich kan uitdrukken en emoties kan herkennen en begrijpen.