Wie ben ik?

Een promotor van vrijheid, een feministische humanist, een schrijver en bovenal een gepassioneerd liefhebber van beweging, in welke vorm dan ook.

Vanuit een academische achtergrond (Fontys Dansacademie alumnus 2012), ben ik gegroeid naar een vakgebied waarin ik focus op zelfontwikkeling en lichaamsbewustzijn door middel van dansimprovisatie en paaldansen.

Ik dans om expressie te geven aan wat er vanbinnen beweegt. Dit staat op de eerste plek. Ik wil anderen ook deze ervaring meegeven; daarom gaan mijn danslessen/sessies om jou! 

In de Rozenstraat 29 in Tilburg bevind zich mijn dansstudio De Tent.  Daar geef ik les in paaldansen en dansimprovisatie. Regelmatig organiseer ik workshops, inspiratiedagen en nodig ik inspirerende mensen uit om hun kennis te delen. Op project basis werk ik als performer en choreograaf.

Schrijven is altijd onderdeel geweest van mijn leven. Ik wilde al heel jong leren lezen, zo belangrijk vond ik het om te begrijpen wat er stond. Een taal die mijn broer, zus en de rest van de wereld allang begrepen. Niet te vergeten, mijn moeder was bibliothecaresse op de bibliobus. De wereld begrijpen, mijn gedachten ordenen of nieuwe perspectieven toelaten zijn belangrijke motieven voor mij om te lezen of te schrijven. Herkenning vinden en lezen dat ik niet de enige ben, is ook een belangrijk onderdeel ervan. Het sluit aan bij het expressie geven aan wat er vanbinnen beweegt.

Benieuwd? Volg hier de link naar mijn laatste blog!