Meteen naar de inhoud

Algemeen aanbod

Workshops, cursussen op locatie en online lessen

Workshops en cursussen

Wil je de workshop aanbieden op jouw retraite, neem dan even contact met me op voor meer informatie. Ben je geïnteresseerd als deelnemer, maar staat er geen datum bij de workshop? Dan kun je je opgeven voor de interesselijst en krijg je een berichtje wanneer de workshop weer ingepland is. 

Workshop lichaamswerk

Deze workshop is interessant voor diegenen die nieuwsgierig zijn naar zelfreflectie door lichaamswerk en zichzelf al enigszins kunnen dragen in hun individuele proces in een groep. Je wordt uitgenodigd om te duiken in je lijf, wat is er aanwezig en wat wil het je vertellen? Wat wil je loslaten, waar voel je remmingen en wat verlangt je lijf? Wat wil jij? Een workshop waarin je als deelnemer volledig de ruimte krijgt om te exploreren, je lijf te volgen, te brullen of heel stil te zijn.

Lichaamswerk voor herstellende long-covid patienten

Het bewonen van een ziek lijf kan spannend zijn. Hoe vertrouw je weer op je lichaam en vind je weer veiligheid in je lijf?

The embodied feminine

De workshop The Embodied Femine staat in het teken van het creëren van een veilige ruimte met vrouwen onder elkaar (en degenen die zich identificeren als vrouw) om je vrij te kunnen uiten in je seksualiteit.

Online

Online cursus Bewegingsmeditatie

Bewegingsmeditatie brengt balans tussen hoofd, gevoel en lijf. Volg de proefles of ga meteen voor de online cursus van drie lessen.

×