Post-Covid Blog

Mijn ervaring met de Epiphora Methode

Met 14 maanden long-covid probeerde ik iets uit: De Epiphora Methode. De ervaringen met de methode waren veelbelovend, maar dat ik zo’n grote sprong zou maken in mijn herstel lag buiten de lijn van mijn verwachting. Waarom werkte de Epiphora Methode zo snel? En wat heb ik nog meer gedaan om te herstellen? Een uitgebreid blog over mijn zoektocht naar beter worden.

Alles gebeurt met een reden

Oef. Daar zit je dan. Thuis. Zonder energie. En dan zegt iemand doodleuk: alles gebeurt met een reden! In de spirituele scène worden moeilijke situaties soms te snel omgebogen naar zielsniveau, waardoor er voorbij wordt gegaan aan de shit die jij doormaakt als mens. Moeten we echt alle credits aan het universum geven?

Dingen waar je niet aan denkt als je gezond bent - Deel 6: vier dingen die ten goede zijn veranderd

Deel 6 van de instagramserie: dingen waar je niet aan denkt. Een lijstje met vier dingen die ik niet meer wil veranderen sinds mijn besmetting. Zelfs niet als ik helemaal beter ben.

Dingen waar je niet aan denkt als je gezond bent - Deel 5: Prikkels

Deel 5 van de instagramserie: dingen waar je niet aan denkt. Koningsdag een jaar na mijn besmetting.

Dingen waar je niet aan denkt als je gezond bent - Deel 4: Pionieren terwijl je ziek bent

Je hebt hersenmist en je kunt niet eens een makkelijk recept volgen. Hoe kun je dan ooit de keuze maken welke zorgverlener bij jou past? Dat en meer in deel 4.

Dingen waar je niet aan denkt als je gezond bent - Deel 3: Vijf dingen die je herstel aankondigen

Deel 3 van de instagramserie: dingen waar je niet aan denkt. Een lijstje met vijf dingen die aankondigen dat je aan het herstellen bent!

Dingen waar je niet aan denkt als je gezond bent - Deel 2: stress en Energie

Veel tijd, weinig energie. Ik vond het super frustrerend en raakte gestressed over het vermijden van stress. Hoe ik ermee om ging lees je hier. 

Dingen waar je niet aan denkt als je gezond bent - Deel 1. Eenzaamheid

Speciaal voor mensen met Long-Covid of andere chronische aandoeningen schreef ik op Instagram een paar korte posts over Dingen waar je niet aan denkt als je gezond bent. Benieuwd? Lees hier deel 1.

×