Ga naar de inhoud

Tarief

Met een Epiphora traject stap je in een traject van herstel. Dat betekent dat ik je ondersteun in alle ups en downs die hierbij komen. Coaching in Epiphora is dus meer dan alleen de oefeningen aanleren. Dit krijg je erbij wanneer je start met een Epiphora traject:

#1 De oefeningen

Natuurlijk, de oefeningen. Deze maken we op maat. Ik informeer je uitgebreid over wat elke oefening doet en teweeg brengt, wat voor effect het op je kan hebben op het moment van beoefenen en in de periode erna.

#2 Bijhouden van je voortgang

We houden je voortgang bij via een score-lijst. Zo meten we hoe de oefeningen aanslaan en waar we oefeningen kunnen aanpassen en bijstellen.

#3 Buiten de sessies bereikbaar voor ondersteuning en begeleiding

Persoonlijke begeleiding buiten de contacturen om is essentieel om de methode juist toe te passen. Ik ben elke werkdag bereikbaar via whatsapp of telefoon voor ondersteuning, begeleiding en jouw vragen gerelateerd aan Epiphora en jouw herstel. Maak daar ook gebruik van! Vragen die bijvoorbeeld aan mij worden gesteld:

  • Ik voel nu al de effecten van de Epiphora (binnen 1 week), kan ik dat vertrouwen?
  • Ik krijg klachten door de oefeningen, moet ik maar helemaal stoppen?
  • Ik doe de oefeningen liever niet in bed naast mijn partner, kan ik deze ook op een ander moment van de dag doen?

#4 Doe het samen, als je wilt

Je kunt je aansluiten bij een samendoen groepje , als je weet dat je moeite hebt om de oefeningen met regelmaat te doen. Tijdens de duur van jouw traject hebben we elke dag een contact moment om de oefeningen te doen.

#5 Vertrouwen in je lijf terug winnen

Ik help je met het begrijpen van je lijf, hier komt een aanvullend stukje coaching vanuit lichaamswerk bij de Epiphora Methode. Om te herstellen is het belangrijk dat jij je lijf weer gaat vertrouwen. Dat je weer contact gaat maken met je lijf. Ik geef je tools en handvaten om dit vertrouwen weer op te bouwen, in de vorm van oefeningen of het vormen van helpende gedachten.  

#6 Begeleiding vanuit het perspectief van iemand die hetzelfde heeft doorgemaakt

Als long-covid ervaringsdeskundige begrijp ik goed hoe jij je voelt en wat je doormaakt. Een lijf dat niet doet wat het ooit wel heeft gedaan is een emotioneel proces. Het heeft invloed op je sociale leven, op je gevoel van waarde, en de manier waarop je je dag moet doorkomen. Ik vind het belangrijk dat je gezien en gehoord wordt en neem dat ook mee als informatie in jouw herstel traject. Wat werkt het beste voor jou, wat zijn je wensen en hoe kunnen we daar komen? 

Tot slot

Epiphora is een oefenmethode die aangeleerd moet worden door een persoon die de opleiding heeft gedaan. Zo kan er accuraat worden gehandeld wanneer er klachten ontstaan door de oefeningen. Ook staan we in contact met de community en de grondlegger: Hans Timmerman. Zo houden we de informatie over de methode up to date en kan eventueel jouw hersteltraject worden voorgelegd in een community van professionals. 

We werken met de doorbloeding van de hersenen. Onbegeleid de oefeningen doen kan klachten veroorzaken waardoor de methode niet op de juiste manier aanslaat. Ook als je de oefeningen maar zo nu en dan doet, heeft de methode niet het grote en gewenste effect wat het wel kan hebben. En dat is zonde, want het antwoord naar meer energie en een veerkrachtiger lijf ligt heel dichtbij, mits je het op de juiste manier beoefent.

Op de foto zie je alle Epiphora Methode coaches die hun diploma haalden in december 2023

Geef jezelf wat je nodig hebt om met een stevige basis te herstellen. Investeer in de juiste begeleiding, bij een Epiphora coach die jou aanspreekt. 

– Je bent van harte welkom om bij mij je traject te starten – 

Tarieven

Afspraak 1

- Intake
- Gewoonlijk 1,5 uur
- Het in kaart brengen van je klachten en het maken van een juist herstel-plan
- Het aanleren van de basis van Epiphora.

Naar huis met de oefeningen, beoefening van de methode start met één week

135 euro

Afspraak 2

- Vervolgsessie na 1 week, duurt meestal 1 tot 1,5 uur
- Het in kaart brengen van je voortgang
- Checken en aanpassen van de oefeningen
- Het aanleren van de gehele Epiphora methode
Beoefening voortzetten met twee weken tussen de afspraken


90 euro

Afspraak 3

- Vervolg sessie met twee weken ertussen. Duurt meestal 1 uur
- In kaart brengen van je voortgang
- Oefeningen verdiepen en verder afstemmen op jou
- Meestal doorstroom naar lichaamswerk om het vertrouwen in je lijf terug te winnen90 euro

Totaal

Betaal per afspraak, 90 euro per uur. Of betaal 315 euro in één keer.

Door je gezondheid problemen met financiële middelen? Informeer naar de mogelijkheden.

Roos - Epiphora

Via een tip kwam ik bij de Epiphora Methode uit. Het sprak mij direct aan. De osteopaat maakt altijd mijn hoofd en nek los, zodat ik minder hoofdpijn heb. Nu met deze methode zou ik dat zelf kunnen doen.
De eerste afspraak was een warm bad. Simone is een fijne dame, zeer ervaren en ook nog eens ervaringsdeskundige. Ze had aan een paar woorden genoeg en ik voelde mij eindelijk gehoord en begrepen

 

Anoniem - Epiphora

Na bijna een jaar long covid zat er weinig vooruitgang meer in. De weinige uren die ik werkte voelde ik me een zombie, huishoudelijke klusjes zorgden al snel voor een terugval en ik kwam nergens meer. Er was veel onrust en paniek, en de vooruitzichten waren matig op zijn best. Met de Epiphora methode kwam ik geleidelijk aan meer tot rust. Lichamelijk en geestelijk. Na een week merkte ik het al een beetje. Vier maanden later kan ik mijn werk weer doen, het gras maaien zonder te pauzeren, of gewoon een stukje fietsen. Ik loop nog steeds snel tegen grenzen aan en heb nog een weg te gaan, maar dit is al flinke winst. Met dank aan Simone voor de geduldige en aandachtige begeleiding, en de eenvoudige oefeningen die ik nu nog bijna iedere ochtend doe.

 

 

Anna - Epiphora

Via een kennis gehoord dat de Epiphora methode haar verder had geholpen bij herstel tijdens Long-Covid. Zodoende bij Simone terechtgekomen. Na 2 sessies zag ik al een sprong in de verbetering van mijn hoofd: minder last van prikkels, minder “wazig”. Simone zelf is een prettig persoon, die rust uitstraalt. Bedankt Simone!

 

×