Meteen naar de inhoud

Ervaringen

Roos - Epiphora

Epiphora is een fijne, rustgevende methode die ervoor gezorgd heeft dat ik eindelijk in mijn herstelfase ben gekomen na 2x covid te hebben gehad. Een jaar lang heb ik allerlei therapieën gevolgd zoals ergotherapie, fysiotherapie, osteopathie en psychologie. Ik maakte kleine stapjes, maar viel direct weer terug als ik de belastbaarheid mocht gaan verhogen. Bang dat ik voor altijd een prikkelarm leven zou moeten leiden, kwam ik
uiteindelijk via een tip bij de Epiphora methode uit. Het sprak mij direct aan. De osteopaat maakt altijd mijn hoofd en nek los, zodat ik minder hoofdpijn heb. Nu met deze methode zou ik dat zelf kunnen doen.
De eerste afspraak was een warm bad. Simone is een fijne dame, zeer ervaren en ook nog eens ervaringsdeskundige. Ze had aan een paar woorden genoeg en ik voelde mij eindelijk gehoord en begrepen.
De oefeningen zijn makkelijk om uit te voeren en geven in mijn geval direct resultaat.
Ik zit veel beter in mijn vel. De hoofdpijn is soms al voor korte periodes weg, mijn huid is stukken rustiger en ik kan steeds beter tegen prikkels. Daarbij is mijn conditie vooruitgegaan en slaap ik stukken beter en dieper.
Ik heb nog zeker een weg te gaan, maar ik kan nu eindelijk zeggen dat ik aan het herstellen ben in plaats van terugvallen

Leanne - Lichaamswerk

Mijn ervaring is dat Simone weet waar een lichaam bewogen moet worden, waar de emotie vast zit. Door in contact te komen met dat deel kon ik emoties loslaten. Dat was erg bijzonder.

Anna - Epiphora

Via een kennis gehoord dat de Epiphora methode haar verder had geholpen bij herstel tijdens Long-Covid. Zodoende bij Simone terechtgekomen. Na 2 sessies zag ik al een sprong in de verbetering van mijn hoofd: minder last van prikkels, minder “wazig”. Simone zelf is een prettig persoon, die rust uitstraalt. Bedankt Simone!

Anoniem - Epiphora

Na bijna een jaar long covid zat er weinig vooruitgang meer in. De weinige uren die ik werkte voelde ik me een zombie, huishoudelijke klusjes zorgden al snel voor een terugval en ik kwam nergens meer. Er was veel onrust en paniek, en de vooruitzichten waren matig op zijn best. Met de Epiphora methode kwam ik geleidelijk aan meer tot rust. Lichamelijk en geestelijk. Na een week merkte ik het al een beetje. Vier maanden later kan ik mijn werk weer doen, het gras maaien zonder te pauzeren, of gewoon een stukje fietsen. Ik loop nog steeds snel tegen grenzen aan en heb nog een weg te gaan, maar dit is al flinke winst. Met dank aan Simone voor de geduldige en aandachtige begeleiding, en de eenvoudige oefeningen die ik nu nog bijna iedere ochtend doe.

Charlotte - Epiphora

Omdat Simone ook Long-Covid heeft gehad vond ik het fijn om bij haar de methode te leren. We hebben veel gepraat over de ervaring ervan. Ik heb meer meegekregen dan alleen het aanleren van de oefeningen van de methode, ik leerde ook te luisteren naar mijn lijf. Ik heb me erg gesteund gevoeld.

Marianne - Lichaamswerk

Ik had een ruimte nodig waar ik uiting kon geven aan mijn emoties. Dat heb ik hier gevonden.

Suzanne - Lichaamswerk

Ik deed een online coaching bij Simone en ben hierdoor weer een stapje dichter bij mijn ware zelf gekomen. Simone luistert goed en weet je via observatie van je lichaam, bewegingen en ademhaling naar de kern van het thema waarmee je op dit moment bezig bent, te brengen. Ik heb hierdoor weer meer inzicht in mezelf gekregen. Dankjewel hiervoor.

Els - Epiphora

De Epiphora Methode heb ik online geleerd. Ik merkte na twee weken dat ik ineens weer een praatje kon maken op straat zonder moe te worden. Ik kon ook langer op mijn benen staan en voelde me energieker. De oefeningen geven mij ook rust, ik vind het fijn om te doen. Een paar maanden later ben ik nu rustig mijn werk weer aan het opbouwen! Ik heb er meer dan een jaar uit gelegen en ben heel blij dat ik weer vooruit ga.

Astrid - Lichaamswerk

De Online Lichaamsgerichte coaching met Simone is een sessie voor mij geweest dat veel meer brengt dan ik had verwacht. Van tevoren dacht ik, hoe gaat Simone dat online doen? Ik kon het me niet goed voorstellen, maar vanaf het eerste moment, was het voor mij alsof we bij elkaar in een ruimte zaten. Simone stelt je direct op je gemak, zodat je je gemakkelijk kunt overgeven aan haar vragen en vol vertrouwen de antwoorden in jezelf kunt vinden. De sessie is een reis naar binnen die je samen met Simone maakt. Met haar flink gevulde kast met tools, tips en kennis maakt haar begeleiding jouw reis heel comfortabel en warm, ondanks dat er soms lastige onderwerpen diepgaand behandeld worden. Aan het eind van de sessie is jouw rugzakje gevuld met nieuwe praktische tips en oefeningen die op jouw weg goed kunt gebruiken om verder te gaan.

 

Voor mij is de Lichaamsgerichte Coaching een regelmatige persoonlijke onderhoudsbeurt. Een check-in om te zien waar ik sta, waar ik tegenaan loop en hoe ik het weer kan laten stromen

Danique - Lichaamswerk

Omdat ik altijd ontzettend ‘in mijn hoofd’ leef was ik erg benieuwd naar een Lichaamsgerichte coachingsessie bij Simone. Ondanks dat dit online gebeurde had ik gelijk een fijne klik met Simone en was het makkelijk om me open te stellen voor haar, ze gaf mij direct een vertrouwd gevoel, zelfs door de camera heen! Ze stelt precies de juiste vragen en op die manier kom je samen achter de onderliggende kwestie. Lichaamsgerichte coaching kan je wat mij betreft voor allerlei verschillende doeleinden inzetten: het geeft je een mooi kijkje in je eigen wereld en het is heel verrijkend en interessant om met je lijf bezig te zijn, vooral omdat we zo gewend zijn de focus op ons denken te leggen. Soms vergeet je even hoe prettig het is om te voelen waar je behoefte aan hebt en hoe belangrijk het is om naar je lijf te luisteren. Simone heeft mijn aandacht weer even op scherp gezet en me geholpen om weer terug te komen bij mezelf en mijn gevoel. 

Claire - Cursist

Dankzij de lessen van Simone kwam ik voor het eerst echt bij het gevoel wat ik al jaren onderdrukte. (En ik wist niet eens dat ik wat onderdrukte.)

Ik kampte al zeker 2 jaar met chronische pijnklachten door verkramping in rug- en bilspieren. Conclusie van de fysiotherapeuten was dat ik té gestresst was en daarom verkrampte. En dat ik dat op kon lossen door dichter bij mijn gevoel te komen. Zelf vond ik dat wel meevallen, maar ik wilde van de pijn af, dus begon er maar aan. 

Heel veel dingen vond ik zweverig. Dat is toch niks voor mij? Maar uiteindelijk ging ik naar een psycholoog en een haptonoom om dichter bij mijn gevoel te komen. Zij hielpen me, gaven me tips en de pijn werd iets minder. Maar er echt bij komen lukte me niet. Dat is me pas gelukt in de sessies van Simone. Daarin kwamen de lessen van de psycholoog en de haptonoom samen. Maar wel op een andere manier dan ik tot dan toe geprobeerd had. Maar die manier werkte voor mij super goed! Uiteindelijk kwam ik bij dat wat ik echt voelde en al zo’n beetje mijn hele leven onderdrukte. 

Door dat wat ik geleerd heb, te blijven toepassen ben ik uiteindelijk volledig van mijn klachten af gekomen. En wat nog wel het fijnste is; ik voel en begrijp steeds beter wat ik zelf wil en wat voor mij belangrijk is. Dat leeft ook een stuk fijner!

Kamila - Lichaamswerk

If you deliberate about doing an embodiment session with Simone… don’t, just do it! it feels so natural. First of all: she n e v e r make this judgemental impression. You immediately know she is there to listen, understand and help, no doubt. Second: her knowledge is wide! And she never feels like she knows it all, i really value that. Thats why online- (and in person too!) sessions are comfortable to proceed, you can feel free to express whatever you need/feel like. That’s all! I’m going to embody some more with her help!

Anoniem - Cursist

Thanks so much for the fun workshop today! I felt very safe and was able to explore my body through pole dancing and the meditation. I love how you are inclusive of everyone and guide us based on our own pace. This helped a lot in feeling comfortable and letting myself loose. I really enjoyed my time at the workshop and it was fun dancing in a group in a safe space!

Lieke - Cursist

Je sexy zelf (her)ontdekken in Simone’s veilige setting is krachtig en voelt bevrijdend! 

Het begint met rustig de tijd om van je praktische leven afstand te nemen en één met je lijf te worden. Daarna is er ruimte om te wennen aan de paal. Je danspartner, maar deze keer heb jij de leiding.

Voor mij was dit alweer jaren geleden, en mijn lichaam heeft wat beperkingen opgelopen.

Simone geeft wel bewegingen om uit te proberen, maar het zijn geen danspasjes. Volg je gevoel, je lijf en ontdek wat je (al) kan, als je je schaamte even laat gaan. Hierdoor kon ik ontdekken wat ik niet (meer) kan, maar juist ook wat ik allemaal wel nog kan!

Dit is krachtig en werkt helend. Want zo ontdekte ik een stukje van mijn nieuwe sexy zelf en dacht niet meer in beperkingen tijdens het dansen. En omdat je geen dansje hoeft te volgen mag je ook lekker dingen niet doen, oanders doen als ze niet goed voelen voor je. 

Maurits - Cursist

It is as much meditation as it is movement, as much dance as it is trance. Simone is an amazingly supportive instructor, who will guide you through the movements in a very easy-going, no-pressure atmosphere. Simone will give you a few simple exercises to help guide your movements, and the rest is up to you. There are no wrong ways to move, you follow what comes naturally and you’ll soon find your body opening up to the beat, to the movement, and you’ll find your body moving with fluidity you didn’t think possible. If you are looking for a judgement free zone to explore your bodies potential for movement, I thoroughly recommend this class. If you are looking for a way to unwind after a stressy day, to clear your head and re-connect with your body, this class will also do that.

×