Lessen, workshops en intensives

Klik op de les voor meer informatie

Nu te volgen

Bewegingsmeditatie - workshop of privéles

Blijven je gedachten maar gaan? Houden jouw emoties je vast? Door bewegingsmeditatie kalmeren je gedachten en krijgen je emoties een plek. Vaak ervaar je tijdens het beoefenen ervan heldere inzichten. 

Dans als medicijn

Expressie geven aan je gevoel door middel van dans. Met deze cursus komt mijn liefde voor dansen en verhalen vertellen samen met heling, zelfontwikkeling en expressie. Een inspirerende cursus met thema's, begeleidende verhalen, materialen en sfeervolle muziek.

Intensive - Nacht van Lilith

Met De Nacht van Lilith gaan we een intensief traject aan waar we om de twee weken samenkomen en naar een voorstelling toewerken. Niet zomaar een voorstelling, het gaat over jouw persoonlijke verhaal. De intensive is een creatieve ervaring waar jouw innerlijke groei voorop staat, je mag in de spotligths gaan staan en je ruimte innemen, net zoals Lilith, het symbool voor de vrijgevochten vrouw. Je kunt rekenen op inspirerende middagen, een hechte band met je mede deelnemers, persoonlijke groei en een bijzondere voorstellingsdag. Doe je mee?

Op de wachtlijst

Workshop - release

Deze workshop is er specifiek op gericht om intuitief te bewegen en los te laten wat je niet meer dient. Een waardevolle en intensieve ervaring die op diepe lagen doortrilt.

Cursus - For dancers who feel lost

Waarom ben je begonnen met dans? Waarschijnlijk omdat het je plezier gaf. Soms ben je zo verwikkeld geraakt in het presteren dat je geen plezier meer beleeft aan je danswerk. Misschien ben je zelfs wel helemaal gestopt, maar mis je het enorm. Deze cursus heeft de vorm van een dansimprovisatie les voor ex (semi) professionele dansers. De lessen helpen je met het psychologische aspect om weer te durven te dansen, plezier te beleven en je lichaam te bewonen tijdens het dansen. Alles in een prettige omgeving, in een fijne vertrouwelijke groep met prachtige muziek en mooie dansthema's!

Workshop - Exotic Witchery

Met deze workshop duik je in je sensuele kracht. Door contact te maken met je lichaam en al dansend te onderzoeken waar jij je krachtig door voelt, ontdek je op welke manier jouw seksuele vuur gaat branden. Een bijzondere dag in een intieme en veilige setting waarbij er gedeeld wordt onderling, met vrouwen of degenen die zich als vrouw identificeren. Ieder lijf is welkom.