Voor wie?

Herken jij jezelf in één of meerdere punten?

  • Je zoekt naar een manier om weer terug bij jezelf te komen, je kracht, kern en eigenheid te voelen. 
  • Je hebt een persoonlijk thema, vraag of onderwerp dat in je lijf vastzit, zoals langdurig liefdesverdriet of rouw, je onzeker voelen, je angstig voelen of veel piekeren. Je zoekt naar een manier om het te verwerken, te uiten en uiteindelijk om je innerlijk leiderschap weer terug te vinden.
  • Je wilt de taal van je lichaam beter begrijpen, zodat je kunt handelen naar wat je voelt.
  • Je wilt meer vrijheid ervaren, remmingen loslaten of zelfverzekerder worden.
  • Je wilt meer in contact komen te staan met je gevoel en intuïtie.
  • Je wilt de relatie met je lichaam en jezelf versterken.
  • Je bent nieuwsgiering naar  lichaamswerk, je wilt eens proberen wat dit voor je kan betekenen om de relatie met jezelf te verdiepen. 
  • Je bent bekend met dans, yoga of meditatie en zoekt naar een manier om je lichaamswijsheid verder te verdiepen, zodat je je zelfhelende vermogen en intuïtie aanspreekt.

Dan is Lichaamsgerichte Coaching iets voor jou. In een sessie praten we, bewegen, voelen en doorvoelen wat er gebeurt in je lichaam.

Bel me gerust voor verdere uitleg over lichaamsgerichte coaching. We kunnen ook (kosteloos) kennis maken via zoom. 

Een sterke basis in jezelf

Sessies

Online coaching

We werken online in sessies van 60 minuten via zoom, waar en wanneer het jou uitkomt.

Coaching in de studio

In de studio is er genoeg beweegruimte en privacy om je lichaamswijsheid te onderzoeken. 

Wandelcoaching in het bos

Tussen de fluitende vogeltjes op een praktische manier lichaamswijsheid toepassen tijdens een ontspannen wandeling in het bos.

Coaching BOOST

Een sessie van 2,5 uur in de studio waarin we intensief aan de slag gaan met jouw vraagstuk.

Coaching voor werknemers

Lichaamsbewustzijn toepassen in de dagelijkse werksfeer verbetert het mentale welzijn van jouw personeel. 

Lichaamsgerichte coaching helpt jou om een sterke basis te leggen in jezelf en om nieuwe lagen van jezelf te ontdekken. 

Jouw lichaam weerspiegelt wat er in je speelt. De coaching is er om helderheid te verkrijgen in deze communicatie van je lichaam, zodat je een dieper inzicht krijgt op wat je (eigenlijk) nodig hebt. 

We praten, voelen, doorvoelen en bewegen. De coaching is erop gericht dat je geïnspireerd raakt om een nieuwe beweging te maken op je pad. 

Voorbeelden van sessies

Terwijl we in gesprek zijn, zal ik je bijvoorbeeld vragen om contact te maken met je lichaam. Welk deel van het lichaam voel je nu het meeste? En hoe voelt het? Voelt het verkrampt, ontspannen, haastig of druk? 

Later in de sessie kunnen we gaan oefenen met het volgen van je eerste ingeving. Ga maar eens staan en zwaai met je armen. Voel maar wat het met je doet. Voelt het goed, of zwaai je liever anders? Hoe kun je het armenzwaaien zo plezierig maken als je wilt?

Je probeert wat uit, laat je armen fladderen. Je krijgt er lol in! Dan ineens maken je armen vanzelf bochtjes en cirkeltjes. Het gaat op gevoel!

Met allerlei creatieve oefeningen gaan we aan de slag om meer in je lichaam te raken. Je wilt gewend raken aan het volgen van je gevoel, in plaats van je leven te ervaren vanuit je denken. 

Aantal sessies en kosten:

Overdenken is vaak een hardnekkige gewoonte. Daarom zou ik in dit geval 8 sessies inplannen, zodat je voor twee maanden werkt aan je embodiment. We kunnen dit online doen, wanneer je maar wilt.

De kosten zijn in dat geval 8x €60 = €480,-

Na 8 sessies van een uur heb je genoeg inzichten verzameld om je intuïtieve impuls te herkennen en te volgen. Je wéét het niet alleen, maar hebt het ook echt in je lijf gevoeld! Daarom is gemakkelijk om deze technieken te vertrouwen en te integreren in je dagelijkse leven. 

We gaan in gesprek en tunen in op het lichaam. Wat zegt je hart? Waar verlang je naar?

Misschien merk je, dat je lastig bij je hart kunt komen. Of merk je dat je amper je verlangen uit durft te spreken. Je keel zit helemaal dicht.

We gaan aan de slag met oefeningen waarbij jij je ruimte in mag nemen en waarbij je bewust wordt van jouw energie. Je mag lekker groot gaan bewegen en van je laten horen. In de studio is er genoeg privacy, dus niets is te gek. 

In zo’n sessie zullen we ook gebruik maken van visualisaties. Hoe zie jij jezelf ten opzichte van de ander? En hoe blokkeert dit jou in het volgen van je eigen pad? Welke overtuigingen zijn van jou, en welke zijn van iemand anders? Aan wie ben je nog loyaal?

Aantal sessies en kosten:

Je weet wat je wilt en hebt alleen even een zetje in de juiste richting nodig. In dit geval zou ik gaan voor een live coaching boost, of als je budget dit meer toelaat een sessie online! 

Een live coaching boost is €140,- en een sessie online van een uur is €60,-

En stel, in de sessie wordt duidelijk dat je niet in contact met je lichaam staat. Wanneer ik bijvoorbeeld vraag of je het verdriet aan kan wijzen in je lichaam, lukt dat niet. Geen nood!

We staan op en beginnen te rennen en te springen. Daar heb je eigenlijk ook geen zin in, maar je staat ervoor open om het toch te proberen. Vriendelijk moedig ik je aan om een tandje bij te zetten. En misschien nog een beetje meer?

Het kan zijn dat hierbij emoties loskomen. Vaak uit zich dat in verdriet of woede. Door middel van het in beweging zetten van het lichaam komen we bij bij het gevoel. We hebben de muur doorbroken.

Stel ik vraag je dan om een houding aan te nemen die nu het beste bij je verdriet past. Je duikt weg in je armen en je wilt je verstoppen. 

Na een poosje nodig ik je misschien uit om je bewegingen te verzachten, misschien zelfs om te openen? Vaak nemen de tranen dan toe en komen er ook woorden naar boven. Samen zoeken we naar de verzachting en acceptatie. We werken ook aan een stukje verandering in je denken. 

Aan het einde van de sessie is er iets van je schouders gevallen. Je mag weer voelen van jezelf.

Aantal sessies en kosten:

In dit geval zou ik live werken en zouden we 10 sessies boeken. Wanneer je vlak of ongeïnspireerd bent, zelfs neigt naar depressie, dan is het belichamen van je lijf een belangrijke tool om in het nu te komen. 

Kosten: €790,-

Met 10 sessies sta je weer in contact met je lichaam en weet je hoe je moet luisteren naar je grenzen. Je hebt inzicht gekregen in je denkpatronen en in je verdedigingsmechanisme. Als jij je nu vlak voelt, weet je dat je niet in contact staat met jezelf. Met het gereedschap uit de sessies weet je nu hoe je weer terug bij jezelf komt, hoe je je moet opladen en dat het helemaal oké is om voor je eigen energie te kiezen. Je kunt hierop vertrouwen omdat je dit hebt lijfelijk hebt gevoelt in de sessies! Dat vergeet je nooit meer.

Say no more, we gaan de studio in. In deze sessie  laten we het lichaam spreken.

Voordat we bij het gevoel komen moet je vaak eerst fysiek in beweging komen. Zeker als het gaat over grote blokkades waar je als overleving hebt geleerd om te bevriezen, om je ervan te weerhouden om iets te voelen. 

Dan rennen we door de studio of springen we op en neer. We schudden onze armen en laten onze benen trillen. Het mag leuk zijn, gek zijn, raar zijn, confronterend zijn, lelijk of luid zijn. In de studio is er genoeg privacy.

Er kunnen grote emoties loskomen. Soms ga ik bij je staan en bewegen we samen. Vaker geef ik je opdrachtjes of suggesties. Ik kijk naar je energie en je lichaamstaal. Ik begeleid je door verschillende bewegingen dynamieken, afhankelijk van je hulpvraag en wat je nodig hebt.

Je zakt in je lijf en vóélt. Ik stel je vragen om dieper in je lijf te duiken en vanuit je wijsheid de antwoorden te vinden die je nodig hebt.

Aantal sessies en kosten:

In deze sessie is niets te gek en wil je veel ruimte hebben voor al je bewegingen. Daarom zou ik deze sessie live doen. 

Je kunt gaan voor een coaching boost van 2,5 uur. Deze kost €140,-

Toch kun je dieper gaan met meerdere sessies. Soms heb je wat meer gewenning nodig met de methode. In dat geval zou ik beginnen met 5 sessies, die we om de week inplannen. Kosten: €395,-

Maak een afspraak

De algemene voorwaarden vind je hier.